Yhdistyksen liikuntakampanja Operaatio Lihas käynnistettiin kovin panoksin vuonna 2016. Sen parissa järjestettiin 5 maksutonta ryhmäliikuntakertaa, joihin osallistuneiden kesken arvottiin Polarin sykemittari (onnetar suosi Meri Sillanpäätä). Lisäksi jäseniä liikutettiin mm. rantalentopallon, kartingin ja paintballin muodoissa. Sitoutuneet henkilöt pääsivät myös kehonkoostumusmittauksiin.

Vuoden 2017 osalta toiminta on loppunut. Kuntotestit jatkuvat 2018 tammikuussa sisähallissa. Lanseeraamme silloin lisäksi uuden kampanjan. Vuonna 2017 kuntoindeksin suoritti kuntotesteissä 40 henkilöä. Kenttäkelpoisuuskokonaisuutta sen sijaan ei saatu vielä vietyä läpi kenenkään toimesta.

 

Vuonna 2017 Operaatio Lihas siirretään kenttäolosuhteisiin – alkaa kenttäkelpoisuus-kampanja!

Kenttäkelpoisuus on Puolustusvoimien tärkeä mittari reserviläiselle. Se pyrkii kuvaamaan, miten hyvin suoriutuisit taistelukentällä (voidaan rinnastaa myös arjessa jaksamisena). Reserviläisen kenttäkelpobisuuteen kuuluvat kuntotestit, 25 km marssi ja 5 km suunnistus.
Syksyllä järjestetään seuraavasti kuntotestejä (cooper ja lihaskuntotesti), lisätietoja ja ilmoittautumiset tästä linkistä:
– HUOM. voit osallistua myös muiden järjestämiin tapahtumiin, kun toimitat tiedon

Puolustusvoimien kouluttamat kuntotestaajamme vastaavat testauksen pätevyydestä. Kuntotesteistä lähetetään tiedot Puolustusvoimien rekisteriin ja kenttäkelpoisuussuorituksesta merkinnät jäävät RESUL:n liikuntarekisteriin. On syytä huomata, että tapahtumat sopivat kaiken kuntoisille. Ei ole häpeä juosta cooperissa 2000 metriä tai saada 2 istumaannousua. Tällöinhän kehittymiseen on valtava potentiaali!

EDUT JÄSENILLE

Osallistumalla kuntotesteihin (cooper+lkt) saat palkkioksi yhdistyksen/piirin sporttisen t-paidan (arvo 20 €). Tämän lisäksi sinulle laaditaan henkilökohtainen kunto-ohjelma yhdessä personal trainerin kanssa.

Vuoden aikana kuntotesteissä kuntoindeksiään parantavat henkilöt saavat lisäksi 30 euron alennuksen 60-vuosijuhlillemme 14.10. Katajanokan Kasinolle (aru.fi/60v). Eli maksat illalliskortista vain 30 €!

Kenttäkelpoisuuden kokonaissuorituksesta (kuntotestit, marssi, suunnistus) saat palkkioksi oikeuden ilmaiseen kehonkoostumusmittaukseen (arvo n. 35 €). Kehonkoostumusmittaus bioimpedanssimenetelmällä ammattitason laitteilla on huippu-urheilijoiden käyttämä mittausmenetelmä, joka kertoo kehon tilan ja toistettuna mahdollistaa kunnon kehittymisen analysoinnin.

Liikkuminen ja ulkoilu ylipäänsä on tärkeää, ja tätä tarkoitusta palvelee myös muut liikuntatapahtumamme kuten Paintball-värikuulasota ja tuleva uimakoulu.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille pääkaupunkiseudun reserviläisille ja liikkujille.

20160812_191307 20160812_175054_003

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia