Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen Suomen kansalainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka on yliopistolain mukainen korkeakouluopiskelija.

Ulkojäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi. Ulkojäsenillä on kaikki varsinaisen jäsenen oikeudet lukuunottamatta äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaiset jäsenet ja ulkojäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Täytä jäsenhakemus!

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää Reserviupseeriliiton jäsenhakemus. Valitse kerhoksesi alasvetovalikosta ARU ry ja kerro lisätietokentässä opiskelutilanteestasi. Tarkemmat lomakkeen täyttöohjeet voit katsoa oheisesta malliesimerkistä. Hallituksen hyväksyttyä jäsenhakemuksesi saat jäsenvastaavalta informatiivisen sähköpostin. Jäsenvastaava myös liittää antamasi sähköpostiosoitteen yhdistyksen tiedotuslistalle

Odotusaika hakemuksesta jäseneksi on alle kuukausi. Jos sinulla on pakottava kiire jäseneksi, ole yhteydessä yhteys@aru.fi.

Huom! Mikäli kaverisi on suositellut sinulle jäsenyyttä, niin valitse jäsenhankkijaksi kaverisi ja täytä hänen jäsennumeronsa sille varatulle paikalle.

Jäsenoikeudet ja edut

ARU:n jäsenmaksu on 17 € vuodessa. Se on hyvin kohtuullinen hinta kaikesta yhdistyksen järjestämästä edullisesta toiminnasta ja muista eduista mitä jäsenyys tuo. Muista myös, että kerran liityttyäsi jäseneksi saavutetut jäsenoikeudet säilyvät huolimatta tutkintoon valmistumisesta.

ARU:n jäsenet ovat oikeutettuja kaikkiin Reserviupseeriliiton jäsenetuihin. Näitä ovat mm. laadukkaasti toimitettu Reserviläinen-lehti, joka lähetetään postilaatikkoosi 8-10 kertaa vuodessa. RUL:n jäsenenä saat myös alennusta polttoaineesta ST1-asemilla jäsenkorttia käyttämällä.

Merkittävä uudistus alkaen kesäkuusta 2016 on se, että nyt ARU:n maksavana jäsenenä olet oikeutettu ilmaiseen ampumavakuutukseen yhdistyksen tapahtumissa. Enää ei siis ole välttämätöntä ottaa erillistä muutamaa kymppiä maksavaa ampumavakuutusta, mikäli sinulle riittää ARU:n, RUL:n ja MPK:n järjestämä ampumatoiminta.

Luonnollisesti ARU:n jäsenenä pääset jäsenhinnalla ARU:n järjestämiin tapahtumiin. Usein osallistuminen on kokonaan ilmaista. ARU tukee myös jäsentensä osallistumista sotilastaitokilpailuihin tai jotoksille. Ole yhteydessä yhteys@aru.fi, mikäli sinua kiinnostaa jokin tietty ulkopuolinen tapahtuma.

ORUP:iin kuuluvana yhdistyksenä ARU on osallisena myös ORUP:n järjestämistä excursioista ja tapahtumista. Näitä ovat mm. vuosittain järjestettävä kertausharjoitus (VEH) ja matka johonkin merkittävään sotilashistoriaalliseen ulkomaankohteeseen.

Jäsentietojen muuttaminen

Tietojasi (osoite, sähköposti, puhelin ym.) saat muutettua ottamalla yhteyttä jäsenvastaavamme osoitteessa jasenyys@aru.fi. Tietoja saa muutettua myös itse kirjautumalla järjestelmään Maanpuolustusrekisterin kautta, mikä on ensisijaisesti suositeltavaa. Mikäli tarvitset jäsennumeroasi, edellä mainittu jäsenvastaavan sähköpostiosoite palvelee sinua. Jäsennumero löytyy myös jäsenkortista ja laskusta.

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia