Yhdistyksen liikuntakampanja Operaatio Lihas käynnistettiin kovin panoksin vuonna 2016. Sen parissa järjestettiin 5 maksutonta ryhmäliikuntakertaa, joihin osallistuneiden kesken arvottiin Polarin sykemittari (onnetar suosi Meri Sillanpäätä). Lisäksi jäseniä liikutettiin mm. rantalentopallon, kartingin ja paintballin muodoissa. Sitoutuneet henkilöt pääsivät myös kehonkoostumusmittauksiin.

Vuonna 2017 Operaatio Lihas siirretään kenttäolosuhteisiin – alkaa kenttäkelpoisuus-haaste!

Kenttäkelpoisuus on Puolustusvoimien tärkeä mittari reserviläiselle. Se pyrkii kuvaamaan, miten hyvin suoriutuisit taistelukentällä (voidaan rinnastaa myös arjessa jaksamisena).  Seuraavan kuukauden aikana järjestetään jokainen kenttäkelpoisuuden osa-alue (lisätietoja ja ilmoittautumiset linkeistä):
– 11.5. 12 min juoksutesti ja lihaskuntotesti
– 22.5. 5 km / 1,5 h suunnistus
– 3.6. 25 km / 6 h marssi kevytpakkauksessa (10 kg)
– 6.6. 12 min juoksutesti ja lihaskuntotest, Eläintarhan kenttä
– kesällä tulossa lisää suunnistus- ja marssimahdollisuuksia -> HUOM. voit osallistua myös muiden järjestämiin tapahtumiin, kun toimitat siitä tiedon

Puolustusvoimien kouluttamat kuntotestaajamme vastaavat testauksen pätevyydestä. Kuntotesteistä lähetetään tiedot Puolustusvoimien rekisteriin ja kenttäkelpoisuussuorituksesta merkinnät jäävät RESUL:n liikuntarekisteriin. On syytä huomata, että tapahtumat sopivat kaiken kuntoisille. Ei ole häpeä juosta cooperissa 2000 metriä tai saada 2 istumaannousua. Tällöinhän kehittymiseen on valtava potentiaali!

Me tiedämme, että kuntoilun aloittaminen ja ylläpitäminen vaatii välillä pientä potkua persaukselle. Osallistumalla kuntotesteihin (cooper+lkt) saat palkkioksi yhdistyksen/piirin sporttisen t-paidan (arvo 20 €). Tämän lisäksi sinulle laaditaan henkilökohtainen kunto-ohjelma yhdessä personal trainerin kanssa kesän aikana. Pt:nä toimii TM Jyrki Eriksson, Unisportin liikunnanohjaaja ja pt, sekä moninkertainen toisto- ja lisäpainoleuanvedon sm-mitalisti.

Kenttäkelpoisuuden kokonaissuorituksesta saat lisäksi palkkioksi oikeuden ilmaiseen kehonkoostumusmittaukseen (arvo n. 35 €). Kehonkoostumusmittaus bioimpedanssimenetelmällä ammattitason laitteilla on huippu-urheilijoiden käyttämä mittausmenetelmä, joka kertoo kehon tilan ja toistettuna mahdollistaa kunnon kehittymisen analysoinnin.

Eikä tässä vielä kaikki: vuoden aikana kuntotesteissä kuntoindeksiään parantavat henkilöt saavat 30 euron alennuksen 60-vuosijuhlillemme 14.10. Katajanokan Kasinolle!

Kuntotestejä järjestetään joka kuukausi, joten toivo ei ole menetetty jos et heti pääse mukaan. Suunnistuskertoja ja marsseja järjestetään myös useampia kiinnostuksen puitteissa.

Liikkuminen ja ulkoilu ylipäänsä on tärkeää, ja tätä tarkoitusta palvelee myös muut liikuntatapahtumamme kuten Paintball-värikuulasota ja uimakoulu.

Tapahtumat ovat avoimia kaikille pääkaupunkiseudun reserviläisille ja liikkujille, mutta ARUn jäsenenä saat lisäksi hyvät edut ja kannustepalkkiot.

20160812_191307 20160812_175054_003

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia