Operaatio Lyijy -tunnuskuva

Yhdistys lanseerasi hankkeen Operaatio Lyijy avaustilaisuudessaan 12.10.2016. Lyijy jatkuu edelleen vuonna 2017.

Mistä Operaatio Lyijyssä on kyse?
Ampumataito on keskeinen osa reserviläisen osaamista. Ampumataidon ylläpito vaatii harjoittelua ja tarkoituksenmukaista kalustoa. Sekä ampumaharjoittelun aloittaminen että oman kaluston hankkiminen käy helpommin opastettuna. ARU:n lanseeraaman Operaatio Lyijyn tarkoitus on opastaa jäsenet kädestä pitäen pätevien ampumakouluttajiemme ohjaamana aseen hankinnan ja omistuksen saloihin sekä mahdollistaa vastuullinen harjoittelu.

Järjestämme Lopen ampumaradalla kuukausittaiset kivääriharjoitukset lokakuuhun asti. Tämän lisäksi järjestämme lainakaluston muiden reserviläisjärjestöjen järjestämiin tapahtumiin mahdollisuuksien mukaan.

Osana hanketta ARU tukee ensikiväärin hankkijoita aseluvan hinnalla (nyt 79 euroa). Hankkeen lopuksi vuonna 2017 arvotaan osallistuneiden kesken reserviläiskivääri. [*]

Jotta voit liittyä mukaan operaatioon, sinun tulee kuulua yhdistykseemme. Hae ARU:n jäsenyyttä nyt. Lisätietoa ja hankkeeseen voit liittyä osoitteessa ammunta@aru.fi.

[*] Arvonnan säännöt
Arvontaan ovat oikeutettuja ne, jotka kirjautuvat Lyijyn sivulle ampumavastaavien ohjeiden mukaisesti. Osallistuja saa yhden arpalipun jokaisesta yhdistyksen järjestämästä ampumatapahtumasta. Arvonta suoritetaan yhdistyksen 60-vuotisjuhlissa 14.10. ja voittajan nimi julkaistaan jäsenlistalla.

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia