Operaatio Lyijy -tunnuskuva

Yhdistys lanseerasi hankkeen Operaatio Lyijy avaustilaisuudessaan 12.10.2016. Lyijy jatkuu vuoden 2017.

Mistä palkitussa Operaatio Lyijyssä on kyse?
Ampumataito on keskeinen osa reserviläisen osaamista. Ampumataidon ylläpito vaatii harjoittelua ja tarkoituksenmukaista kalustoa. Sekä ampumaharjoittelun aloittaminen että oman kaluston hankkiminen käy parhaiten opastettuna. ARU:n lanseeraaman Operaatio Lyijyn tarkoitus on opastaa jäsenet kädestä pitäen pätevien ampumakouluttajiemme ohjaamana aseen hankinnan ja omistuksen saloihin sekä mahdollistaa vastuullinen harjoittelu.

Järjestimme Lopen ja Padasjoen ampumaradoilla kuukausittaiset kivääriharjoitukset joulukuuhun asti. Yhteensä yhdistys järjesti vuoden aikana 80 ampumatapahtumaa, joissa oli yhteensä 750 osallistumista. Hankkeeseen sitoutui 40 yhdistyksen jäsentä.

Hankkeeseen sitoutuneita ensikiväärin hankkijoita ARU on tukenut aseluvan hinnalla (nyt 86 euroa). Reserviläiskiväärin on hankkinut toistaiseksi 9 henkilöä. Hankkeeseen sitoutuneiden kesken suoritettiin 1500 € arvoisen reserviläiskiväärin arvonta yhdistyksen 60-vuotisjuhlassa, jossa kiväärin voitti Jukka Virtanen. [*]

Operaatio Lyijy jatkuu muunnetussa muodossa vuonna 2018. Jotta voit liittyä mukaan, sinun tulee kuulua yhdistykseemme. Hae ARU:n jäsenyyttä nyt. Lisätietoa saat ja hankkeeseen voit liittyä osoitteessa ammunta@aru.fi.

[*] Arvonnan säännöt
Arvontaan ovat oikeutettuja ne, jotka kirjautuvat Lyijyn sivulle ampumavastaavien ohjeiden mukaisesti. Osallistuja saa yhden arpalipun jokaisesta yhdistyksen järjestämästä ampumatapahtumasta. Arvonta suoritetaan yhdistyksen 60-vuotisjuhlissa 14.10. ja voittajan nimi julkaistaan jäsenlistalla.

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia