Vuonna 1955 helmikuun 13. päivänä järjestettiin Helsingissä opiskelijoiden maanpuolustusjuhla. Juhlan seurauksena perustettiin maaliskuun 25. päivänä osakuntien reserviupseerikerhoille yhteistyöelin. Vuonna 1957 Akateemisten Reserviupseerien yhteistyöelin rekisteröityi nimellä Akateemiset Reserviupseerit ry. Nimi on myöhemmin vaihtunut muotoon Akateeminen Maanpuolustusyhdistys ARU ry.

ARU ry toimii aktiivisena järjestönä Helsingin Yliopiston Ylioppilaskunnan piirissä järjestäen jäsenilleen toimintaa alakerhojensa kautta. ARU ry on Teekkarireserviläisten sekä osakuntien maanpuolustuskerhojen kattojärjestö yhdistäen 500 eri alojen ylioppilasta ja ammattilaista.

ARU ry:n 59-vuotisjuhlat

ARU järjestää 59-vuotisjuhlat lauantaina 15.10.2015 klo 18 alkaen Ostrobotnian Jääkärihuoneessa (Museokatu 10) Helsingissä. Vuosijuhliin ovat lämpimästi tervetulleita kaikki ARU:n nykyiset ja entiset jäsenet sekä kutsuvieraat aveceineen.

Juhlapuheen pitää kyberturvallisuuden professori, sotatieteiden tohtori Jarno Limnéll.

Ennen juhlaa yhdistys laskee seppeleen kaatuneiden ylioppilaiden muistomerkille Vanhan Ylioppilastalon Tiedekuntasalissa klo 16:30.

Vuosijuhliin ilmoittautuminen on käynnissä!

Pukukoodi

Juhla- tai tumma puku
Akateemiset kunnia- ja ansiomerkit
Valtiolliset kunniamerkit

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua iltajuhlaan 5.10.2016 mennessä täyttämällä ilmoittautumislomakkeen.

Illalliskortin hinta on ARU:n jäsenille 75 euroa ja yhdistyksen ulkopuolisille osallistujille 85 euroa. Saat tarkemmat maksutiedot ilmoittautumisesi yhteydessä.

Juhlaan liittyviin kysymyksiin vastaa vuosijuhlamestari Kai Kaksonen (kai.kaksonen(at)aru.fi).

Jaa sivu...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on RedditShare on VKPrint this pageEmail this to someone

Ei kommentointia