Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea kuka tahansa sotilasarvoon katsomatta. Seuraavassa ote yhdistyksen säännöistä.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen Suomen kansalainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka on yliopistolain mukainen korkeakouluopiskelija.

Ulkojäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi. Ulkojäsenillä on kaikki varsinaisen jäsenen oikeudet lukuunottamatta äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaiset jäsenet ja ulkojäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Täytä jäsenhakemus!

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää Reserviupseeriliiton jäsenhakemus. Valitse kerhoksesi alasvetovalikosta Akateeminen Maanpuolustusyhdistys ARU ry ja kerro lisätietokentässä opiskelutilanteestasi. Hallituksen hyväksyttyä jäsenhakemuksesi saat jäsenvastaavalta tervetuloviestin sähköpostiin. Jäsenvastaava myös liittää antamasi sähköpostiosoitteen yhdistyksen tiedotuslistalle.

Odotusaika hakemuksesta jäseneksi on alle kuukausi. Jos sinulla on pakottava kiire jäseneksi, ole yhteydessä yhteys@aru.fi.

Huom! Mikäli kaverisi on suositellut sinulle jäsenyyttä, niin valitse jäsenhankkijaksi kaverisi ja täytä hänen jäsennumeronsa sille varatulle paikalle.

Jäsenoikeudet ja edut

ARU:n jäsenmaksu vuonna 2021 on varsinaisille jäsenille 20 € ja ulkojäsenille 41,50 €. Huolehtimalla vuosittaisen jäsenmaksun, pääset osallistumaan kaikkeen yhdistyksen ja piirin järjestämään monipuoliseen tuettuun toimintaan.

Jäsenenä olet oikeutettu liiton jäsenetuihin. Näitä ovat mm. laadukkaasti toimitettu Reserviläinen-lehti, joka lähetetään postilaatikkoosi 8-10 kertaa vuodessa. RUL:n jäsenenä saat myös alennusta polttoaineesta ST1-asemilla jäsenkorttia käyttämällä.

Osallistuessasi ampumatapahtumiimme on liiton yleisvakuutus voimassa. Suosittelemme kuitenkin käyntien muodostuessa säännöllisesti hankkimaan henkilökohtaisen vakuutuksen, esim. reserviläisen ampumaturvan.

Jäsentietojen muuttaminen

Tietojasi (osoite, sähköposti, puhelin ym.) saat muutettua ottamalla yhteyttä jäsenvastaavamme osoitteessa jasenyys@aru.fi. Tietoja saa muutettua myös itse kirjautumalla järjestelmään Maanpuolustusrekisterin kautta, mikä on ensisijaisesti suositeltavaa. Jäsenvastaava kertoo sinulle tarvitessasi jäsennumerosi. Se löytyy myös jäsenkortista ja laskusta.

Ei kommentointia