Vuoden ensimmäiset SRA-treenit kylmän kangistamia

12 tammikuun, 2015 julkaissut ylläpito luokkaan Tarinat.

Vihdoin ne taas alkoivat! Vuoden ensimmäiset SRA-treenit eivät kuitenkaan jää historiaan suurten onnistumisten ja ennätystehtailun vuoksi. Kaipa oli kylmä kangistanut ruumiita ja mieliä, sillä oletettavasti uusi vuosi sentään oli jo veristä pois. Ajanottolaite temppuili ja rasteja jouduttiin uusimaan jo kyllästymiseen asti, tasapaino välistä petti ja EA-taulujakin tuntui olevan liian tiheästi. Kaikesta huolimatta koettiin joulutauon jälkeen iloa harjoitusten jatkumisesta ja vierotusoireet helpottivat jo ensimmäisten laukausten jälkeen.

Ajankohtaiset teemat radalla

Tällä kertaa painottuivat huolellinen tähtääminen ja vähien ampumapaikkavaihtoehtojen hyödyntäminen. Ammuttavia maaleja oli vähemmänlaisesti ja patruunakulutuskin oli tällä kertaa opiskelijabudjettimyönteinen. Viimeaikaisten valitettavien tapausten jälkeen harjoituksissa ei yllätytty skenarioiden teemasta. Puolustettiin toimituksen väkeä, rynnäköitiin kosher-kauppaan ja vielä painotaloonkin. Harjoitukset päätettiin vakiorastilla. Itse ratatoiminta sujui hyvin ja paikkaajia riitti. Myös tuomarointivastuuta jaettiin halukkaille osallistujille kokemukseksi.

Kuntokortin kimppuun!

Puheenjohtajan päiväkäskyn innoittamana velvoitetaan tästä päivämäärästä alkaen ResUL:n sähköisen kuntokortin täyttämistä osana ampumasuoritusta. Kaikki ampujat siis määrättiin hyväksyttyyn kilpailusuoritukseen kirjaamaan ammuttu laukausmäärä ResUL:n kalenteriin kyseiselle päivämäärälle ja aseelle. Näin saadaan yhdistyksen toiminnasta parempaa dataa tukijoillemme ja siten turvataan tarvittavat resurssit. Yhdistyksen ampuma-asekouluttajat edellyttävät jatkossa kuntokortin ampumapäiväkirjatulostetta todistuksia antaessaan. Hyödyttäähän tilastointi lopulta jokaista itsenäistä ampujaakin.

Mainos: (maksamaton)

Voit siis merkata suorituksesi kuntokorttiin jo lenkkipolulla! Surffaa puhelimellasi osoitteeseen www.resul.fi/m. Aktiivisimmat kuntokortin käyttäjät huomioidaan.

 

FPS-näkymä vakiorastilta.

FPS-näkymä vakiorastilta.

 

 


Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa