Liity jäseneksi

Tältä sivulta löydät ohjeita, jos olet kiinnostunut jäsenyydestä

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi hakea kuka tahansa sotilasarvoon katsomatta. Seuraavassa ote yhdistyksen säännöistä.

4 §

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä hyvämaineinen Suomen kansalainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja joka on yliopistolain mukainen yliopisto-opiskelija.

Ulkojäseneksi voidaan hyväksyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut henkilö, jota ei voida hyväksyä yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi.

Kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä luonnollinen henkilö tai yhteisö.

Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät.

Varsinaiset jäsenet, ulkojäsenet ja kannatusjäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Jäsenoikeudet ja edut

ARU:n jäsenmaksu vuonna 2024 on varsinaisille jäsenille 21,50 € ja ulkojäsenille 43,00 €. Huolehtimalla vuosittaisen jäsenmaksun, pääset osallistumaan kaikkeen yhdistyksen ja piirin järjestämään monipuoliseen tuettuun toimintaan.

Jäsenenä olet oikeutettu liiton jäsenetuihin. Näitä ovat mm. laadukkaasti toimitettu Reserviläinen-lehti, joka lähetetään postilaatikkoosi 8–10 kertaa vuodessa. RUL:n jäsenenä saat myös alennusta polttoaineesta ST1-asemilla jäsenkorttia käyttämällä.

Osallistuessasi ampumatapahtumiimme on liiton yleisvakuutus voimassa. Suosittelemme kuitenkin käyntien muodostuessa säännölliseksi hankkimaan henkilökohtaisen vakuutuksen, esim. RUL Plus tai SAL:n kilpailulisenssi.

Täytä jäsenhakemus!

Liittyäksesi jäseneksi sinun tulee täyttää Reserviupseeriliiton jäsenhakemus. Valitse kerhoksesi alasvetovalikosta Akateeminen Maanpuolustusyhdistys ARU ry ja kerro lisätietokentässä opiskelutilanteestasi. Hallituksen hyväksyttyä jäsenhakemuksesi saat jäsenvastaavalta tervetuloviestin sähköpostiin.

Huom! Mikäli kaverisi on suositellut sinulle jäsenyyttä, niin valitse jäsenhankkijaksi kaverisi ja täytä hänen jäsennumeronsa sille varatulle paikalle.

Jäsentietojen muuttaminen

Tietojasi (osoite, sähköposti, puhelin ym.) saat muutettua kirjautumalla Maanpuolustusrekisterin järjestelmään. Jäsenvastaava kertoo sinulle tarvitessasi jäsennumerosi, joka löytyy myös jäsenkortista ja laskusta. Jäsenvastaavaan voit ottaa yhteyttä sähköpostilla: jasenyys@aru.fi